top of page
Taller

La teua Confiança en Reparacions de Qualitat

Taller Julio Ortí

Manteniment, reparació i cura integral per al teu vehicle

Servicis de diagnòstic avançat per a resoldre qualsevol problema

Des de mecànica fins a carrosseria, tot en un sol lloc

image.png
image.png

Els nostres serveis

Solucions professionals per al teu automòbil

Taller

Manteniment programat

El teu vehicle ha de sotmetre's a unes revisions periòdiques predefinides. La realització d'estes operacions de manteniment li assegura no perdre la garantia donada pel fabricant.

Taller

Diagnosi

Comptem amb un equipament d'avantguarda el que ens permet brindar als nostres clients un servici de diagnòstic i reparació integral, professional i complet, per a tots els sistemes del seu vehicle.

Captura de Pantalla 2023-12-19 a las 13.29.13.png

Descarbonització

Eliminem la carbonilla i 

mantenim net l'interior del seu motor,  sense haver de desmuntar-lo. D'esta manera es millora el rendiment del motor, s'estalvia combustible, s'augmenta la vida del motor i es disminuïxen les emissions contaminants.  Molt recomanable com a manteniment preventiu i abans d'acudir a la ITV. 

Taller Julio (Grandes)-5.jpg

Servei de grua

En Taller Julio Ortí, comprenem que les emergències en carretera poden succeir en qualsevol moment, i som ací per a ajudar-te quan més ens necessites. T'oferim assistència ràpida i de confiança per a arreplegar i transportar el teu vehicle de manera segura a les nostres instal·lacions per a la seua reparació. Ja siga una avaria inesperada o un accident, estem llestos per a brindar-te l'ajuda que necessites en eixos moments crítics en la carretera.

Descarbonització

Eliminem la carbonilla i mantenim net l'interior del teu motor, sense haver de desmuntar-lo. D'esta manera es millora el rendiment del motor, s'estalvia combustible, s'augmenta la vida del motor i es disminuïxen les emissions contaminants. Molt recomanable com a manteniment preventiu i abans d'acudir a la ITV. 

Taller Julio (pequeñas)-29.jpg

Venda de vehicles

L'assessorem en la compra del seu vehicle i li proposem diferents opcions en funció de les seues necessitats i pressupost.

Li podem oferir vehicles nous, usats, km0, així com la possibilitat de no comprar el vehicle sinó tindre'l en lloguer, l'anomenat rènting, on en la quota que vosté paga mensualment està inclòs el segur i manteniment d'este. 

Si necessita un vehicle

contacte amb nosaltres,  l'assessorarem.

Taller Julio (Grandes)-11.jpg

Coneix-nos

Explora l'essència de Taller Julio Ortí: una història de passió pels automòbils arrelada a Morella, Castelló. Descobrix la nostra dedicació centenària a l'excel·lència en servicis automotrius i coneix qui som en el cor de la nostra comunitat.

Taller
Taller
Taller
Taller

Reserva ja la teua cita

Assegura't que el teu automòbil reba l'atenció que mereix en el moment que millor et convinga. Confia en nosaltres per a cuidar del teu vehicle i feix la teua reserva hui mateix.

Opinions dels nostres clients

Julio Pérez Martí

"Vaig conéixer este taller arran d'un trencament d'embragatge en un Toyota Rav4. Julio Ortí, el gerent, em va assessorar perfectament de la situació així com de les opcions per a la millor resolució del problema, del qual estic molt satisfet. La puntualitat en els temps compromesos van ser complits. Molt bona experiència. Recomanable."
bottom of page