top of page
Taller Julio (Grandes)-9.jpg

Sobre nosaltres

Et convidem a conéixer la història darrere del nostre taller arrelat a Morella. Descobrix els valors que ens impulsen a brindar un servici excepcional.

Fa quasi mig segle, en el tranquil racó de Morella, va sorgir l'espurna del que es convertiria en Taller Julio Ortí. Juliol, un jove apassionat pels automòbils i un talentós mecànic autodidacta, va començar a reparar vehicles en un modest garatge. Les seues mans expertes i la seua ètica de treball incansable ho van convertir ràpidament en un referent de confiança en la comunitat local.

Amb el temps, el taller de Julio Ortí es va convertir en un punt de trobada per als amants dels automòbils a Morella. El seu compromís amb la qualitat i la satisfacció del client va atraure a una creixent base de fidels. La reputació del taller es va propagar ràpidament i va atraure a un equip de mecànics talentosos que compartien la visió de Juliol.

Taller
Taller

A mesura que les dècades avançaven, Taller Julio Ortí va créixer i es va modernitzar. La tecnologia automotriu va avançar i el taller va evolucionar amb ella, incorporant ferramentes de diagnòstic d'avantguarda i equips especialitzats. Malgrat els canvis, el taller va mantindre el seu compromís indestructible amb la qualitat i l'atenció personalitzada.

Hui, Taller Julio Ortí és un nom de confiança a Morella, un lloc on l'experiència i la passió s'unixen per a brindar un servici automotriu excepcional. La nostra història és la d'una dedicació indestructible als nostres clients i a la comunitat automobilística local. Esperem amb ànsies continuar esta història i servir a les generacions futures de conductors amb la mateixa passió i qualitat que han sigut el nostre segell distintiu des del principi.

bottom of page