top of page
Taller Julio (grandes)-13.jpg

Els nostres serveis

Explora la nostra gamma de serveis de qualitat per a mantindre el teu vehicle en òptimes condicions. Confia en nosaltres i viatja de manera segura.

Manteniment de la caixa del canvi automàtica

Saps que si el teu cotxe té canvi automàtic, has de canviar l'oli de la transmissió? Disposem de l'equipament adequat per a procedir al canvi de l'oli de la caixa del canvi i del convertidor, succionant l'oli de manera que se substituïx tot l'oli, no sols el que està en el carter.

Carrosseria

Col·laborem amb un taller especialitzat en xapa i pintura, gestionant una àmplia gamma de servicis per a retornar el teu vehicle a un estat impecable.

Climatització

Realitzem les operacions de diagnosis, manteniment i reparació del circuit frigorífic, del circuit elèctric i de l'equip de control electrònic en sistemes de climatització automàtica.

Cristalls i llunes

Realitzem la substitució dels cristalls i llunes del teu cotxe i t'oferim un servici amb les màximes garanties de qualitat.

Diagnosi

El nostre equipament, amb els més moderns útils i aparells de diagnosis, ens permet oferir als nostres clients el més complet i professional servici de diagnosi i reparació integral per a qualsevol dels sistemes del vehicle.

Electricitat

Bateria, alternador, il·luminació i enllumenat, seguiment i reparació d'instal·lació elèctrica, equipament elèctric interior, motor d'arrancada, etc.

Electrònica

Diagnostiquem, mantenim i reparem els diferents sistemes electrònics amb què està equipat el seu vehicle, xarxes multiplexades, unitats de comandament, coixí de seguretat, climatització, etc.

Frens

Realitzem tot tipus d'intervencions sobre el sistema de frens del seu vehicle, substitució de líquid, canvi de pastilles de fre, reparació de desequilibris durant la frenada, etc.

Injecció de gasolina i dièsel

Diagnostiquem, mantenim i reparem els diferents sistemes d'injecció de gasolina (des dels més antics fins als d'última generació) i de dièsel (des dels equipats amb bombes d'injecció rotatives fins als d'última generació). A més disposem de la maquinària adequada per a procedir a la neteja del sistema d'injecció, tant en motors dièsel com en gasolina, allargant la vida útil dels seus components. 

Manteniment programat

El seu vehicle ha de sotmetre's a unes revisions periòdiques predefinides. La realització d'estes operacions de manteniment li assegura no perdre la garantia donada pel fabricant.

Mecànica general

Realitzem tot tipus d'operacions de manteniment preventiu i reparació relatives a la mecànica general del vehicle, motor, frens, climatització, amortiment, direcció, sistemes de transmissió (caixa del canvi i embragatge), etc.

Mecànica ràpida

Substitució de l'oli motor, filtres, amortidors, motor d'arrancada, alternador, bateria, tubs d'escapament, revisions, bugies, càrrega d'aire condicionat, escombretes eixugaparabrises, filtre d'aire, filtre antipol·len, pastilles de frens, etc.

Pneumàtics

Substitució de pneumàtics, alineat de la direcció, control de desgast, clivelles, colps, control de la pressió d'unflat, d'envelliment, equilibrat, reparació de punxades, etc. Diagnòstic i reparació dels sistemes de control de pressió automàtic.

Passem la ITV per vosté

Si ho desitges, passem la ITV per tu. Arrepleguem el seu vehicle i li ho retornem amb la inspecció realitzada, sense esperes, sense preocupacions.

Descarbonització

Eliminem la carbonilla i 

mantenim net l'interior del seu motor,  sense haver de desmuntar-lo. D'esta manera es millora el rendiment del motor, s'estalvia combustible, s'augmenta la vida del motor i es disminuïxen les emissions contaminants.  Molt recomanable com a manteniment preventiu i abans d'acudir a la ITV. 

Pre-ITV

Sotmetem el seu vehicle una revisió prèvia completa que li garantirà superar amb èxit la revisió ITV. Realitzem una revisió exhaustiva d'aquells punts que seran examinats en la Inspecció Tècnica de Vehicles.

Servici de lliurament i recollida

No tens temps per a portar-nos el cotxe al taller? Arrepleguem el teu cotxe, li realitzem les operacions de reparació o manteniment i t'ho retornem en perfecte estat.

Servici de grua

Amb el nostre servici de grua arrepleguem el seu vehicle i el traslladem fins a les nostres instal·lacions per a la seua reparació. Preus molt econòmics en funció del quilometratge.

Tub d'escapament

Manteniment, reparació, diagnosi i substitució de qualsevol dels components del sistema de fuita, conductes, silenciosos, catalitzadors, filtres de partícules (FAP), etc. A més, incorporem un nou procés per a la neteja del FAP sense haver de desmuntar-lo, allargant la vida útil del mateix i millorant el seu funcionament en realitzar la neteja de manera preventiva. 

Vehicle de substitució

T'oferim la possibilitat de disposar de cotxe de substitució mentres el teu vehicle està reparant-se. Consulta els nostres preus i disponibilitat.

bottom of page